recept: Rántott sajt, Kifőzde
Rántott sajt
Ennek a dokumentumnak a kiinduló oldalát itt találod: http://www.kifozde.hu

Hozzávalók:

Elkészítés:

8 szelet, 0,7 cm vastag sajt, 3 tojás, 1-2 dl tej,
finomliszt, zsemlemorzsa, só, fűszerek, zsír




Szinte bármilyen sajt kirántható, kivéve talán a Camping tejszínes krémsajt és a reszelt sajtok.
A sajtból fél és egy cm közötti vastagságú szeleteket vágunk, kipanírozzuk, kisütjük a szokásos módon.
A sütésnél vigyázni kell, mert az olvadt sajt könnyen kifolyik.
Sózni általában nem kell. Mindenféle sajt jó, amiből szép szeleteket lehet vágni, még a füstölt is (nagyon!) finom.
Tartármártással és rizzsel finom ez is.



Ha tetszik a recept, küldd el emilben, lájkold, +1-ezd! Ha van csepp időd, véleményt is írhatsz, nem kell regisztrálni! Ott van minden kéznél, a cím alatt.

JG - A főzésben járatlanok is bátran nekiállhatnak, elkészítése nem időigényes.


Kapcsolódó anyagok: rántott hús
 panírozás
 tartármártás
 párolt rizs
 bundu

Forrás: A legjobbat Juci lányom, a legrosszabbat a várnai Radiozavod üzemi éhezdéje produkálta.

MENÜ bezárása

Első megjelenés: 2001.03.16. Utoljára frissítve: 2010.01.04.
Utolsó megtekintés: több, mint 6 napja (2024-04-27 18:12:23 - 1.18)
Hozzászólások:

Megjegyzés a recepthez